Zum Hauptinhalt springen

EHS Specialist

Jetzt bewerben
Anzeigen-ID 275352 Veröffentlichungsdatum 04/11/2024 Location : Sas van Gent, Niederlande Job Status  Voltijds in loondienst

Cargills grootte en schaal stelt ons in staat om een positieve impact te hebben in de wereld. Ons doel is om de wereld op een veilige, verantwoordelijke en duurzame manier te voeden.
Cargill is een familiebedrijf dat voedsel, ingrediënten, landbouwoplossingen en industriële producten levert die van levensbelang zijn. Wij verbinden boeren met markten zodat zij kunnen floreren. We verbinden klanten met ingrediënten zodat ze maaltijden kunnen maken waar mensen van houden. En we voorzien gezinnen van dagelijkse benodigdheden - van eieren tot eetbare oliën, zout tot huidverzorging, diervoeder tot alternatieve brandstof. Onze 160.000 collega's, die actief zijn in 70 landen, maken essentiële producten die elke dag miljarden levens beïnvloeden. Sluit je bij ons aan en bereik jouw hogere doel bij Cargill.


Doel van de functie

Als Specialist Environmental Health and Safety ben je dé expert op jouw vakgebied. Samen met de EHS-manager stuur je de koers aan voor milieu, gezondheid en veiligheid binnen de complexe faciliteit in Sas van Gent. Jouw missie? Het leiden van initiatieven die niet alleen voldoen aan strenge regelgeving, maar die ook zorgen voor continue verbetering op het gebied van milieubeheer, gezondheid en veiligheid. Dit doe je in een omgeving met verhoogde risico's op ernstige letsels, milieueffecten of procesongevallen. Kortom, een rol waarin jouw expertise het verschil maakt voor de veiligheid en gezondheid van anderen en voor het behoud van ons milieu.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Ondersteun de fabriek bij het leiden van de externe reputatie en faciliteer de interactie met de gemeenschap en de overheid en bereid vereiste rapporten, verzoeken om informatie en reacties op onderzoeken voor en faciliteer overheidsinspecties, klantbezoeken en bedrijfsaudits.
  • Identificeer ondersteuning en behoeften van aannemers en houd toezicht op de activiteiten van aannemers op locatie en begrijp lokale risico's die van toepassing zijn op aannemers en externe dienstverleners, implementeer, bewaak en evalueer goedgekeurde processen om lokale milieubeheer, gezondheid en veiligheidsrisico's met aannemers te beheersen.
  • Ontwikkel geschikte trainingsinhoud en leveringsmodellen in lijn met wereldwijde, regionale en wettelijke vereisten, voer een kloofbeoordeling uit om competentiebehoeften te identificeren, pas het curriculum aan om de vraag van de locatie weer te geven en organiseer en verzorg passende training.
  • Begrijp, implementeer en voer milieubeheer, gezondheid en veiligheidscontroles en -programma's uit en werkprocessen zoals risico-identificatie en -beoordeling, planning van noodmaatregelen en incidentbeheer, inspecties door instanties en audits en interne inspecties om ervoor te zorgen dat ze werken zoals bedoeld.
  • Werk samen met plant- en projectleiders en het lokale EHS-team om een sterke milieubeheer-, gezondheids- en veiligheidscultuur in het team van de faciliteit te bevorderen door een mentaliteit op te bouwen waarbij een mentaliteit van voortdurende verbetering als essentieel voor succes wordt beschouwd.
  • Neem deel als lid van het EHS-team van de locatie en adviseer over planning, kwesties en incidentrespons en operationele omgeving, gezondheid en veiligheid en naleving van procesveiligheid, begrip van systemen, geïntegreerde processen, regelgevingskwesties en arbeidsomstandigheden.
  • Zorg voor een sterke afstemming van de doelen, metingen en doelen voor milieu, gezondheid en veiligheid met de visie en doelen van de fabriek en beheer site prestatiedoelen samen met de plantmanager.
  • Behandel zelfstandig complexe kwesties met minimaal toezicht, waarbij alleen de meest complexe kwesties aan het juiste personeel worden gemeld.

Kwalificaties

Minimum Qualifications

  • Hogere Veiligheidskunde en/of Bachelor's degree in een gerelateerd vakgebied of equivalent aan ervaring
  • Minimaal vier jaar gerelateerde werkervaring
  • Vloeiend niveau van Engels en Nederlands

#LI-TS1

Preferred Qualifications

  • Vaardigheid om processen effectief te leveren om bedrijfsmiddelen te optimaliseren
  •  Sterke wetenschappelijke en wiskundige kennis
  •  Kennis van normen in de voedselveiligheidsindustrie
  • Basis zakelijk inzicht en het vermogen om effectief samen te werken en te communiceren met zakelijke tegenhangers

#LI-TS1


ONZE AANBIEDING

Wat wij bieden: Een snelle, stimulerende, internationale omgeving, die je zal uitnodigen om jouw capaciteiten en talent optimaal in te zetten en te benutten. We bieden ook een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, gecombineerd met uitstekende carrièreontwikkelingsmogelijkheden bij een van de grootste en meest solide particuliere bedrijven ter wereld.
Geïnteresseerd? Stuur ons dan vandaag nog je CV en motivatiebrief in het Engels. 

Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cargill

Cargill streeft ernaar een inclusieve werkgever te zijn. Klik hier voor meer informatie https://careers.cargill.com/diversity/

Jetzt bewerben

Job-Matcher auf LinkedIn

Finden Sie Ihren Platz bei Cargill. Melden Sie sich an, um Ihr LinkedIn-Profil zu verlinken, und wir nutzen Ihre Fähigkeiten und Erfahrungen, um die Stellen zu suchen, die für Sie geeignet sein könnten.

Znajdź swoje dopasowanie

Nachhaltiger Kakao

Das Kakaoversprechen von Cargill dient der Sicherung einer blühenden Kakaobranche über Generationen hinweg.

Weitere Informationen

Inklusion und Diversität

Unsere integrative Kultur hilft uns, die Zukunft der Welt zu gestalten.

Weitere Informationen

Leben bei
Cargill

Entdecken Sie, wie Sie mit einer Karriere bei Cargill Ihr höheres Ziel erreichen.

Weitere Informationen (Leben bei Cargill)
Alle unsere Stellenanzeigen anzeigen